Δραστηριoτητες

ΜΑΘΗΜΑΤΑ SKI & SNOWBOARD

Επιλέξτε και επικοινωνήστε μαζί μας!

Μετά από εμπειρία χρόνων, η σχολή Snow Sports Station Vasilitsa, σε συνεργασία με τους πιστοποιημένους δασκάλους της, δημιούργησε προγράμματα εκμάθησης σκι για όλους!! Αρχάριοι, προχωρημένοι, απαιτητικοί και λάτρεις της εκτός πίστας, μπορείτε να διασκεδάσετε και να απολαύσετε το σκι ή snowboard, στη σχολή μας και στο πιο όμορφο χιονοδρομικό κέντρο της Ελλάδας, τη Βασιλίτσα!

Ιδιαίτερα μαθήματα: Έχετε αποκλειστικά τον δάσκαλο μόνο για εσάς, αποτελεσματική εκμάθηση σε πιο σύντομο διάστημα. Το μάθημα μπορεί να διαρκέσει όσο εσείς το θέλετε. Δυνατότητα εκμάθησης για αρχαρίους, προχωρημένους και για τελειοποίηση τεχνικής. Στα ιδιαιτέρα μαθήματα μπορούν να συμμετέχουν εώς και 3 άτομα.

Τιμή: 30€ η ώρα στο 1 άτομο +10€ το έξτρα άτομο

Ομαδικά μαθήματα: Με την παρέα σας, ή την οικογένεια σας, με γνωστούς αλλά και αγνώστους μοιραστείτε τη μοναδική εμπειρία! Τα γκρουπ ξεκινάνε από 4 άτομα μέχρι 8 και πρέπει να ταιριάζει το επίπεδο γνώσης.

Τιμή: 25€, 2 ώρες στο άτομο

Σκι για παιδιά – Παιδικό χιονοπάρκο:  Για τους μικρούς μας φίλους έχουμε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, το μοναδικό χιονοπάρκο στο χιονοδρομικό, όπου μπορούν να μάθουν, να παίξουν και να εξοικειωθούν με το σκι! Στο παιδικό χιονοπάρκο μαθαίνουμε με ασφάλεια σιγουριά και μεθοδικότητα, το όμορφο αυτό άθλημα που συνδυάζει φύση και κίνηση. Σε ιδιαιτέρα μαθήματα ή και σε ομαδικά οι μικροί μας φίλοι έχουν την ευκαιρία να παίξουν να γλιστρήσουν και να διασκεδάσουν!

– Τιμή: 30€ η ώρα στο 1 άτομο +10€ το έξτρα άτομο

– Τιμή ομαδικό μάθημα: 25€, 2 ώρες στο άτομο (από 4 άτομα)

– Φύλαξη παιδιών: 8ευρώ την ώρα

VASILITSA SKI & SNOWBOARD WORKSHOPS: Bελτιώστε τις τεχνικές σας, μάθετε την νέα τεχνική του CARVING, εξοικειωθείτε με το σκι ή το snowboard εκτός πίστας, με την παρέα σας. Αναλαμβάνουμε να σας προετοιμάσουμε κατάλληλα για τις εξορμήσεις σας στα χιονοδρομικά του εξωτερικού! Τα μαθήματα γίνονται σε μικρά γκρουπ από 3- 6 άτομα. Περιλαμβάνουν 2 ώρες μάθημα και video analysis μετά το κλείσιμο των λιφτ στο κεντρικό σαλέ του χιονοδρομικού.     

Τιμή 30 ευρώ το άτομο

COMPASS ADVENTURES SKI CLINICS Σε αυτό το πρόγραμμα οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα σκι ή snowboard, με βάση τα Ευρωπαϊκά πρότυπα! Ο μαθητής έχει καθημερινή ολοήμερη επαφή με το άθλημα που διαλέγει. Τα προγράμματα γίνονται σε γκρουπ 3-8 ατόμων (του ίδιου επιπέδου) από Δευτέρα ως Παρασκευή, είναι διάρκειας 3 ωρών και γίνονται 3ήμερα ή και 5νθήμερα.
Τιμή για 3 μέρες, 80€ το άτομο          

Τιμή για 5 ημέρες, 115€ το άτομο.

ΣΚΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙ ΓΙΑ ΑΜΕΑ :Το σκι πλέον είναι για όλους! Με την κατάλληλη εμπειρία και τον εξοπλισμό εξυπηρετούμε ανθρώπους με αναπηρία και με την τεχνική υποστήριξη του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας, διασκεδάζουμε στο χιόνι!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΚΙ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ: Για την ημερήσια εκδρομή σας έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα σε συνεργασία με ξενώνα της περιοχης και με το ΧΚ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, 2 ώρες μάθημα σκι στη πίστα, μία βόλτα με τον εναέριο αναβατήρα του ΧΚ και γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Αρχονταρίκι.

ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες!