Δραστηριoτητες

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ

 

Πολυήμερες πεζοπορίες στα βουνά της Πίνδου και του Ολύμπου! Γνωρίζουμε σπιθαμή προς σπιθαμή τα όμορφα μονοπάτια, ιστορικά μνημεία και απίστευτες φυσικές ομορφιές στη καρδιά του Εθνικού πάρκου Βόρειας Πίνδου! _______________________________________________________________________________________

Διήμερο στην κορυφή του «γέροΣμόλικα»

Ελάτε να περπατήσουμε στο δεύτερο ψηλότερο βουνό της Ελλάδας, και ανεβείτε στην ψηλότερη κορυφή της Πίνδου! Η διάσχιση του Σμόλικα, είναι μια διήμερη πεζοπορία, που μας οδηγεί μέσα στα δάση Ρόμπολου και μαύρης Πεύκης, στις κατάφυτες πλαγιές του όρους Σμόλικας (2637μ). Το όμορφο αυτό trekking, μας περνάει από τα χωριά της Λάκας Αώου, στο καταφύγιο Σμόλικα , την όμορφη Δρακόλιμνη, και στο πασίγνωστο βλαχοχώρι της Σαμαρίνας. Όλα αυτά, με τα πόδια! 

________________________________________________________________________________________

Στη Ζεστή Κοιλάδα

Βάλια Κάλντα, η ζεστή κοιλάδα, στην καρδιά της Πίνδου πεζοπορούμε μέσα σε πυκνά δάση πεύκου και αθάνατων ρόμπολων, στα ποτάμια του Αώου και του Αρκουδορέματος, κατακτάμε τις γύρω κορυφές και μαθαίνουμε για την ιστορία των Βλάχων της περιοχής. Γνωρίστε τη μαγεία της παρθένας φύσης κατασκηνώνοντας στη καρδια του Εθνικού Δρυμού!

___________________________________________________________________________________________

Φαράγγι Βίκου – Δρακόλιμνη

Ένα μαγικό πεζοπορικο διήμερο στα Ζαγοροχώρια! Μέσα σε δύο μέρες διασχίζουμε ένα μεγάλο κομμάτι του Ζαγορίου, μέσα από το ξακουστό φαράγγι του Βίκου, διαμονή στο πανέμορφο Πάπιγκο και ανάβαση σε ένα από τα πιο μαγευτικά αλπικά τοπία της Ελλάδος! 

 

_________________________________________________________________________________________