Δραστηριoτητες

RAFTING

Η αγαπημένη δραστηριότητα των επισκεπτών μας!!

Στον πεντακάθαρο Βοϊδομάτη, οργανώνουμε καθημερινά, καταβάσεις με βάρκες. Είναι μοναδική εμπειρία να πλέεις στα καταγάλανα νερά του ποταμού!                              

Η διαδρομή μας ξεκινάει από τη γέφυρα της Αρίστης και καταλήγει λίγο μετά το γεφύρι της Κλειδωνιάς. Μια μαγική διαδρομή, δίπλα από πλατάνια, καταγάλανα νερά, ιστορικά μοναστήρια και γεφύρια, μήκους περίπου 6χμ και διάρκειας 1.30 ώρας.

Η διαδικασία είναι απλή: Δίνουμε το ραντεβού μας στη βάση μας στην Κλειδωνιά, όπου σας δίνουμε στολές και τον λοιπό εξοπλισμό. Μετά επιβιβαζόμαστε στο λεοφωρείο της εταιρίας και μεταφερόμαστε στην εκκίνηση της διαδρομής, στη γέφυρα Αρίστης, όπου γίνεται ένα ολιγόλεπτο μάθημα και μετά ξεκινάει η κατάβαση! Kατά τη διάρκεια της βόλτας, θα περάσουμε κάτω από αιωνόβια πλατάνια, θα μάθουμε για την ιστορία της περιοχής και φυσικά στάση για βουτιές! Είναι μοναδική εμπειρία να βουτάς στα παγωμένα νερά του ΒοΪδομάτη!! Επίσης μια μικρή επίσκεψη στο μοναστήρι των Αγίων Αναργύρων και η μεγάλη μας έκπληξη στο γεφύρι της Κλειδωνιάς!! 

Αυτο που χρειάζεστε μόνο είναι ένα μαγιώ ή δεύτερο εσώρουχο.

Σας περιμένουμε!!