Καλως Ηρθατε στον κοσμο της Compass Adventures

IMG_3060
Με οδηγό το μεγαλύτερο δίκτυο ορεινών μονοπατιών της Βόρειας Πίνδου, η Compass Adventures ειδικεύεται στις υπαίθριες δραστηριότητες βουνού όπως πεζοπορίες στις ψηλές κορυφές της Τύμφης και του Σμόλικα, περιπάτους στα Ζαγοροχώρια, διασχίσεις φαραγγιών, θεματικές και συνδυαστικές πεζοπορίες που στόχο έχουν να έρθετε κοντά στην ανακάλυψη της πλούσιας χλωρίδας και πανίδας του τόπου.

Με έδρα το μοναδικό και γραφικό Ζαγόρι, η Compass Adventures σας προσφέρει επίσης δραστηριότητες με ποδήλατα βουνού διασχίζοντας μέσα απο προσεγμένες και επιλεκτικές διαδρομές τα χωριά του Ζαγορίου, της Λάκκας Αώου, τη Βάλια Κάλντα και της Βασιλίτσας ταξιδεύοντας μέσα στα δάση των αθάνατων ρόμπολων.
Κάθε δραστηριότητα καθοδηγείται απο πιστοποιημένους συνοδούς – οδηγούς βουνού που ζουν και εργάζονται στην περιοχή. Διαθέτουμε προγράμματα για όλες τις απαιτήσεις, που σκοπό έχουν την γνώση και την ψυχαγωγία σας, χαρίζοντάς σας μοναδικές εμπειρίες και περιπέτειες στις ομορφιές που μας προσφέρει ο τόπος. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 6978 845 232 και e-mail: info@compassadventures.gr
backcountryskigreece5