ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΞΕΝΩΝΕΣ

ecotours2

 

Εδώ μπορείτε να δείτε μία λίστα από τους ξενώνες που σας προτείνουμε στην περιοχή του Ζαγορίου και των Γρεβενών.

 

zagorisuitesZagori Suites  Στα Ζαγοροχώρια βρίσκεται το Zagori Suites, ένα συναρπαστικό Luxury Boutique Hotel, σκαρφαλωμένο σε υψόμετρο 1000 μέτρων, στη Βίτσα, δίπλα στο περίφημο φαράγγι του Βίκου στο Μονοδέντρι και στα πέτρινα γεφύρια του Βοϊδομάτη στην Αρίστη και στο Πάπιγκο, μόλις 35 χλμ. από τα Ιωάννινα. Ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο με επτά πολυτελείς μεζονέτες – chalet και σουίτες, με θέα τις κορυφογραμμές της Τύμφης.

 

 

porfironHotel Porfyron Οι ιδιοκτήτες, Γιάννης και Ρίτα Κυρλιγκίτση, ακολουθούν πιστά την ελληνική παράδοση και καλωσορίζουν θερμά τους φιλοξενούμενούς τους, κάνοντάς τους να νοιώθουν σαν το σπίτι τους. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, οι ιδιοκτήτες ετοιμάζουν φρέσκα τοπικά πιάτα καθημερινά (συμπεριλαμβάνοντας εδέσματα για χορτοφάγους) με συστατικά από τον κήπο τους ή την περιβάλλουσα ύπαιθρο. Το μεγαλύτερο μέρος της ποσότητας του ψωμιού που καταναλίσκεται είναι σπιτικό και μία από τις αγαπημένες ενασχολήσεις της Ρίτας είναι η παρασκευή μαρμελάδων και λικέρ. 

 

 

athinaHotel AthinaΣτη θέση «Λούτσες» στην Ελάτη στο Ζαγόρι δεσπόζει το νεόκτιστο τεσσάρων αστέρωνξενοδοχειακό συγκρότημα 3 κτισμάτων, έργο δύο νέων παιδιών, του Γρηγόρη και Νίκου, υιών Ιωάννη Κλούρα, που με αγάπη και ζήλο δημιούργησαν ένα από τα ωραιότερα και αρτιότερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της περιοχής. Η Ελάτη Ζαγορίου, αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό, κοντά στην πόλη των Ιωαννίνων αλλά και ένα κεντρικό σημείο αναφοράς για την περιήγηση κάθε επισκέπτη στο Κεντρικό Ζαγόρι, καθώς επίσης και στα υπόλοιπα Ζαγοροχώρια.

 

logo-orangeΞενοδοχείο Αρχονταρίκι, xτισμένο εξωτερικά με πέτρα και ξύλο σε παραδοσιακό ρυθμό και εσωτερικά διαμορφωμένο με μεράκι και γούστο σε απαλούς και ζεστούς τόνους , κερδίζει τον επισκέπτη από την πρώτη στιγμή.

Schischule Top Obertauern Σχολή σκι στο Obertauern της Αυστρίας.

Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA