ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΑΣ

ΜΑΚΗΣ ΛΟΓΙΩΤΑΤΙΔΗΣ

CONTACT TRAINER

Πτυχιούχος Δάσκαλος Σκι και μέλος της Αυστριακής Ομοσπονδίας Δασκάλων Σκι τμήματος Σάλσμπουργκ (Salzburger Berufschilehrer Verband)

Πτυχιούχος Συνοδός Βουνού της Αυστριακής Ομοσπονδίας Οδηγών βουνού τμήμα Σάλσμπουργκ (Salzburger Bergfuehrer Verband)

‘Αρχισε να δουλεύει επαγγελματικά με τις ορεινές δραστηριότητες το 1999 δουλεύοντας σαν δάσκαλος σκι στο φυτώριο (παιδικές Ακαδημίες) του ΕΟΣ Θεσσαλονίκης στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου.

Το 2001 παρακολουθεί τη σχολή δασκάλων σκι του Σάλσμπουργκ (Salzburger berufskilehrer Verband) στο Kaprun της Αυστρίας. Για τρία χρόνια συνεχίζει να εργάζεται ως δάσκαλος σκι στο Obertauern, συνεχίζοντας ταυτόχρονα τις σχολές δασκάλων σκι φτάνοντας στο δεύτερο επίπεδο (Landeslehrer).

Από το 2004 και μετά ζει και εργάζεται σαν δάσκαλος σκι στο Ε.Χ.Κ. Βασιλιτσας. Σαν Συνοδός Βουνού εργάζεται από το 2004 οδηγόντας μεγάλα trekking στον Όλυμπο και στην Πίνδο. Είναι απόφοιτος της σχολής Συνοδών βουνού (wanderfuehrer) της Ομοσπονδίας Οδηγών Βουνού του Σάλσμπουργκ (Salzburger Bergfuehrer Verband).

Έχει συνεργαστεί κατά καιρούς με μεγάλα γραφεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο Μάκης μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά ενώ ενδιαφέρον του είναι η φωτογραφία, η ιστορία και τα ορεινά αθλήματα.